søndag 21. november 2010

Myntpung.......

Har sydd en myntpung til min datter. Hun plukket ut stoffene ved en tidligere anledning. Hadde bare å få på glidlåsen i dag. Før jeg sydde sømmene i bunn spurte jeg om jeg kunne applikere på et hjerte. Syntes det ble bra.


Tidligere har vi bare hatt stedsnavnet som adresse. Kommunen har innført veinavn og husnummer til alle i bygda jeg bor. Da måtte vi jo finne et skilt som passet og det fant jeg hos Christiania Skilt. Akkurat den gamle stilen jeg liker og som passer til huset.Mens jeg knipset bilder av myntpungen tok jeg bilde av et lite veggteppe som jeg sydde for flere år siden. Var på kurs med Lise Bergene. Mønsteret finnes i en av hennes bøker. Jag har laget mitt i lilla og beige stoffer. Selv om jeg har brukt lilla som hovedfarge henger det på veggen i kjøkkenet hele året.Jeg har også en etterlysning. Hei til deg med bloggesignaturen turmoerk. Du har kommentert på innlegget mitt om gaver på vandring. Kan desverre ikke komme inn på bloggen din. Pakken ligger og venter på adressa di. Mailadressa mi finner du på siden min.

Ønsker alle en fortsatt fin søndag.

Mona


4 kommentarer:

 1. Hi, I like your wall quilt very much, and also the hanger, they go well together:))

  SvarSlett
 2. Søt pung til din datter:)
  Flott skilt,stussa litt på det høye nummeret da jeg sendte pakke til deg,men det var jo rett.Flott variant av hjerteteppe hos deg.
  God søndag!

  SvarSlett
 3. Søt pung og lekkert teppe. For meg som er så glad i lilla, var dette midt i blinken.

  SvarSlett
 4. Fin pung! Er også glad i lilla. Hjerteteppe er flott.

  SvarSlett