tirsdag 22. desember 2009

Adventsløper og harrytur..................

Dette er adventsløperen som har ligget på salongbordet i adventstiden. Den må nok vike plassen for det røde før julaften. Sydd på et julekurs hos Lise Bergene for noen år siden.

Hjertene har jeg applikert på til slutt. I en av Lise Bergenes bøker finnes dette mønsteret.
I dag er det ikke så kaldt og det er et lett snødryss. Bilde av kattene ble litt dårlig, men syntes jeg måtte forevige de der de sitter på sofaryggen og kikker på snøen. Ikke ofte de sitter der samtidig.

I går var vi på harrytur. Stoppet som vanlig på Nordbysenteret. Etter utbyggingen har det kommet flere nye butikker. Panduro er en av dem. Noen stoffer og bånd ble kjøpt inn. Stoffene på bildet fant jeg i en kurv som stod litt bortgjemt. 1,6 meter stoff for 100 kroner er ikke dårlig.


Flere bånd og dette røde flotte stoffet har jeg tenkt til noen kurver. Blir sikkert ikke noe på denne siden av nyttår, men man vet jo aldri.

Søstrene Grenes har også kommet til senteret. Har bare hørt om denne butikken før. Fant selvfølgelig noe som falt i min smak der også. Soppene blir nok flotte på juletreet.


Ønsker alle en riktig fin dag.
Mona
3 kommentarer:

  1. Nydelig dekorativ adventsløper, flotte farger. Gleder meg til å se hva du lager av de fine nyinnkjøpte stoffene og båndene. Ha en fin førjulstid.

    SvarSlett
  2. Nydelig adventsløper du har laget. Førjulsgave til seg selv er også bra. Masse fine stoffer og bånd du har fått deg. Ønsker deg en riktig god jul.

    SvarSlett
  3. Adventsløperen din er flott! Det enkle er ofte det beste

    SvarSlett