lørdag 19. desember 2009

Gave til meg, fra meg..... og innlegg nr.100......

De siste dagene har det kommet flere julekort så nå var det på tide å finne fram juleposten. Sydd etter et av Lise Bergenes mønster. Flott motiv på toppblokken.


På tirsdag var jeg i Tønsberg og måtte selvfølgelig en tur innom Quiltefryd. Var bare på leit etter et stoff, men alle vet jo det at fristelsene står i kø..... Denne pakken med mønster og stoff var bare aldeles nydelig. Søsteren til eieren hadde sydd teppet i disse røde stoffene.

Flere røde stoffer og noen hvite med rødt ble også kjøpt.


På tirdag hadde vi juleverksted i 5 kl. Jeg hadde dekorert noen fyrstikkesker slik at elevene fikk noen ideer. Hadde aldri gjort dette før. Resultat ble helt ok.


Brukt kopier av noter, bøker og glansbilder.Dette er mitt innlegg nr. 100. Tiden siden jeg opprettet denne bloggen har gått veldig fort. Jeg kommer til å ha en give away i løpet av januar. Må tenke litt på hva det skal bli.


Ønsker alle en riktig god jul.


Mona
6 kommentarer:

 1. Det er noen deilige røde stoffer du har kjøpt! Ser ut for å være ett flott mønster og jeg er sikker på at det blir lekkert i rødt !! Pyntede fyrstikkesker var stilig, det hadde vært noe for meg - har alltid fyrstikkeske i lommen. Kjekt å ha :o)

  SvarSlett
 2. Juleposten var flott - koselig og ta fram år etter år. Masse lekre stoffer har du kjøpt også, kjenner til disse fristelsene :-)

  SvarSlett
 3. Hei Mona!
  Du syr såååå mye fint. Denne kan du jo ha hengende oppe hele julen.

  Vi har også hatt juleverksted på skolen. Her var det hjerter i ullfilt som stod på programmet. I tillegg malte vi julekuler med glassmaling.

  SvarSlett
 4. Heisan..

  Her var mye inspirasjon! Så lekker julepost du har laget deg:))

  Ønsker deg og dine en flott julehelg og et godt nyttår...juleklem

  SvarSlett
 5. Hei og takk for julehilsen.
  Teppet kommer til å bli flott i de røde stoffene!
  Fyrstikkeskene var fine - skal spare ideen til barnebarna neste år. Jeg ønsker deg en god jul og et kreativt nytt år! Gleder meg til å følge bloggen din i 2010 :)

  SvarSlett
 6. Hei!Flott "vegglomme" til juleposten.
  Nydelige stoff du har handlet.
  Gratulerer med et lite jubileum.
  Ha en fin førjulstid.Hilsen Linda :))

  SvarSlett