torsdag 24. desember 2009

God jul alle sammen......

Det ble en hvit jul i år. I natt har det kommet ca 30 cm med nysnø.

Bilene ser slik ut. Det blir litt av en jobb å få bort all snøen. Heldigvis har mannen i huset traktor så han blir nok ikke så veldig svett. Kansje jeg burde ønske meg ny garasje av julenissen.

Her er bordet ferdig pyntet. Vi blir 9 til bords. Fant ut at da er den duken jeg pleier å bruke til jul for kort. Hva gjør vi da tenker jeg. Sendte mannen på Europris og han kom hjem med denne duken. Ikke så galt til å være Europris. Denne kjeden har vel også blitt bedre med årene.

Vil ønske alle mine bloggvenner en riktig god jul. Takker for alle kommentarer. Jeg har ikke vært like flink til å kommentere. Det blir mitt nyttårsforsett tror jeg. Kansje kjøpestopp på stoffer også burde være med på den lista.
GOD JUL
Mona

6 kommentarer:

 1. Rigtig god jul til dig Mona - det ser dejligt ud med al den sne. Her i Danmark har vi også fået sne men nu er det tøvejr og så er det ikke så pænt mere.
  Hyggeligt at følge med på din Blog.
  Venlig hilsen
  Jette Huneck

  SvarSlett
 2. Ønsker deg en riktig God Jul! Kos deg masse i jula :o)
  Juleklem
  Laila

  SvarSlett
 3. Hei på deg! Lenge siden jeg har vært inne på siden din nå, så det var mye fint å se. Tusen hjertelig takk for julegaver!! Her har det også kommet en del snø siste døgnet, så vi har vært ute og brukt kjelkene i dag. Ha en fortsatt fin høytid!! Anne Gunn

  SvarSlett
 4. Lykta er kjøpt på en butikk i Harstad, men de er utsolgt nå. Masse snø hos dere, ser jeg!

  SvarSlett