torsdag 18. mars 2010

Det nærmer seg avreise til LA......

Onsdag i neste uke reiser vi til LA. Skal bli deilig med ferie og forhåpentligvis sol og varmt vær. Kjenner det begynner å krible litt nå.


Før ferden går til USA skal vi ha gjester i morgen kveld. Har laget denne blomsteroppsatsen. Har aldri laget noe slikt før. Jeg er vel ingen Finn Skjøll, men jeg ble ganske fornøyd. Moro var det også. Kansje et kurs i blomsterderorasjon hadde vært noe.


På lørdag er vi noen lappedamer som skal til Brunstad. NQF har årsmøte her i år. Veien er ikke så lang så dette må vi få med oss. Gleder meg..........


Søndag ettermiddag er det kabarèkafe og konsert på Bjerkely. Det er her i bygda jeg bor. Når denne konserten er slutt tar jeg en pause fra musikken. Regner med å være tilbake til høsten.


Mona

6 kommentarer:

 1. Blomsteroppsatsen ser jo helt proff ut. Ser ut som du har et spennende program i tiden fremover.
  God tur til LA ......

  SvarSlett
 2. Kan ikkje sjå at du treng kurs i blomsterdekorasjon :) Dette var jo heilt profft utført. Nydeleg. God tur til LA

  SvarSlett
 3. God tur, Mona. Blomsteroppsatsen er flott, synes nå jeg. Ha en fin helg.

  SvarSlett
 4. Misunner deg ferie på denne tiden. Du kommer vel sikkert hjem med kofferten full av stoff.
  Riktig god helg!

  SvarSlett
 5. Bra at du fikk feiret før du skal reise. Blomsterdekorasjonen er nydelig - du er flink. Kan gjerne få overta etter meg i Blomsterforretningen. Jeg skal ikke være der nå. Men du er vel ikke hjemme i påsken du...
  Sees i morgen!
  Hilsen ¨fruTicosus¨

  SvarSlett
 6. Hei!! Takk for hyggelig kommentar!! Jeg har også vært på årsmøtet idag!! Veldig hyggelig dag!!Mange i Tåsen quiltelag dro ned og opp igjen idag. Fin utstilling og fine butikker!! Høres fint ut med tit til Usa!! Kos deg!! AnneK:-)

  SvarSlett