søndag 21. mars 2010

En hektisk helg er snart over...........

På fredag feiret jeg bursdagen min med familien...... det er vel ikke å stikke under en stol at jeg begynner å bli gammel....... fyller nemlig snart 50 år. Huff av meg! Jeg er borte på den store dagen så for å få samlet familien så måtte det gjøres før vi reiste. Jeg fikk alt jeg ønsket meg og mere til.......
Denne nydelige speilen fikk jeg av min søster...... Ikke så lett å se alle de flotte detaljene........

Her har jeg tatt bilde av det en hjørnet......speilen er bare helt nydelig. Nå gjenstår det å få den opp på veggen.....


Ønsket meg også en rød koffert ........... og det fikk jeg jo selvfølgelig.......... Kjede i Huldresølv ønsket jeg fra mannen. Du kan se det på det øverste bildet.......

I går var lappeklubben vår på Brunstad ...... og shopping ble det ........ Har sett dette nydelige garnet i noen nettbutikker...... må bare prøves, det ser så lekkert ut ........

Her er "fangsten"min. Vet ikke hva alt skal brukes til, enda, men det er ihvertfall 2 tepper jeg har lyst til å sy. Mangler mønster til det ene, men de skulle få det inn igjen til uka. Får prøve å huske å ta en telefon dit før jeg reiser.


I kveld er det som tidligere nevnt kabarekafe i bygda. Også burde jeg vel begynne å pakke litt tenker jeg.
Ha en fin søndag alle sammen.
Mona

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen på forskot :))) Ikkje så lenge sidan eg sjølv runda eit halvt 100 og kan godt seie det føltest litt "stusseleg" akkurat der og då. Men eg kan love deg at det går fort over.. :) Husk at 50 er berre eit tal, og vi er berre akkurat så gamle som vi føler oss.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen ;-) Så mye flotte gaver du har fått ;-) Ha en riktig god reise til LA, der finner du vel noen quiltebutikker - kan jeg tenke meg..... :-)

  SvarSlett
 3. Oioi, fikk ikke sett hele fangsten din før dere reiste i går. Ser veldig bra ut. Tipper at det blir mye fint ut av dette. Vi får bare fortsette å sy utover våren.
  Jeg kommer ikke i kveld, men brekk bein, da!
  Hilsen ¨fruTicosus¨

  SvarSlett
 4. Gratulerer med dagen på forskudd, Mona! DET har jeg jo ikke fått med meg da...at du fyller 50 straks... Aj, aj!! Ønkser deg samtidig en fantastisk Amerikatur!
  Det var hyggelig å prate med deg i går, forresten! ;-)
  Klem!

  SvarSlett