søndag 21. mars 2010

Nå er nettet nesten ferdig.......

Har fått tid til litt søm i dag også......trodde kansje at jeg måtte reise uten nettet. Har laget en helt enkel variant. Ikke brukt noe mønster. Den har blitt til underveis. Midten på dresden plata har jeg sydd fast med maskin. Ble ikke helt som jeg trodde, men nå får det være som det er. Har quiltet i grøfta på bladene.


Hadde planer om bare et stoff på baksiden for å spare tid. Fikk skjært feil da jeg skulle skjære til vatten og bakstykket. Felte derfor inn det hvite stoffet og quiltet på et hjerte.

Har også laget en lomme i foret.........

Nå gjenstår det lukkekant og hank. Dette må på i morgen kveld.
Mona


8 kommentarer:

 1. Nydelige farger, kjempeflott Dresden Plate. Jeg har også planer om å prøve det, men er litt annet, både sying og strikking som må gjøres først :o)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med vel overstått. Jeg fylte like mange år for 3 måneder siden. Ikke kjekt å runde de femti. Men alternativet er jo så mye verre....

  Vesken din blir lekker. Håper du kommer i mål. God tur til det store utland!

  SvarSlett
 3. Jeg er virkelig imponert over Dresdenplatene dine. Hmm de ser vanskelig ut !

  SvarSlett
 4. Flott med det hvite stofffet som bakgrunn

  SvarSlett
 5. Tenker du blir nødt til å selge det fine nettet "over there". Sikkert noen som kommer til å stoppe deg og spørre. Gratulerer så mye med den store dagen, og ha en riktig god tur. Du finner nok mye fint som du kan ta med hjem.
  Hilsen ¨fruTicosus¨

  SvarSlett