tirsdag 9. mars 2010

London...........

Vi hadde en flott tur til London. Krokus og snøklokkene blomstret. Påskeliljer stod i knupp og det var også plantet ut diverse sommerblomster. Det var ikke så veldig varmt, men solen skinte og ikke noe regn de dagene vi var der. Det var deilig å kunne gå rundt uten å være redd for å dette på glatta.
Dette var første gang vi var i London. Det ble noen kilometer å gå. Kjente det veldig godt på beina etter to dager. Vi kjørte også undergrunnen og buss også når avstandene ble for store. Vi fikk sett det meste av de kjente bygningene.

Her er vi på Portobello Market. Et skikkelig eldorado for meg ihvertfall. Kunne brukt timer i denne gata. Må nok tilbake en annen gang. Mye folk var det ihvertfall.

Kjøpte denne søte lille fløtemuggen.Fant også en liten koselig butikk med perler og blonder og litt annet. Måtte jo ha med noe hjem. Skolissene jeg kjøpte har jeg tenkt å bruke til snorer på poser. Holder på med en til barnebarnet som syntes "platene" mine ble så fine. Skal vise den fram når den er ferdig.Denne flotte boksen lå i postkassa da jeg kom hjem. Selvfølgelig kjøpt på QXL. De hadde bokser på Portobello Market også, men prisene der var veldig høye, men angrer selvfølgelig på at jeg ikke kjøpte med meg en hjem.
Vi hadde en flott lørdag sammen med Tess og kjæresten hennes. Det var flott å møte henne igjen. Det er nesten 11 år siden vi hadde sett henne. Da var hun en liten jente på 10 år. Nå er hun en flott ung jente på snart 21. Det kan hende hun skal studere i Dublin til høsten. Da kan det fort bli en tur dit også.
Ha en flott uke alle sammen.
Mona

6 kommentarer:

 1. Så fint at dere hadde en hyggelig tur. Vårblomstene hadde nok kommet litt mer på den uka siden vi var der. Kan tenke meg at du fant mye fint å få kjøpt. Vi sees snart.
  ¨fruTicosus¨

  SvarSlett
 2. Så fine feriebilder! Er helt enig i at Portebello Road er verdt et besøk!! Syns du fant fine blonder og bånd, blir spennende å se hva det blir!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Koseligt å høre at turen var vellykket, og så flotte skatter som du kom hjem med :o)

  SvarSlett
 4. Så hyggelig å høre at turen var vellykket. Du har jo tyvfølt på våren og det var sikkert godt. Vi venter med lengsel og smerte. Mye snø som skal bort ennå. Portebello Road har jeg aldri besøkt, men har lagt det på minne til neste gang. Spennende å se hva du vil lage av dine innkjøp. Ha en god dag!

  SvarSlett
 5. Å så deilig med litt vår! Fine skatter du fant!

  SvarSlett
 6. Hello Mona, I can't answer you becuase you are no reply, can you email me again please about the double wedding ring quilt of mine.
  Janet

  SvarSlett