lørdag 11. juni 2011

Endelig......

Jeg har ventet lenge på at stoffserien Strawberry Fields skulle komme på markedet. Jeg bestilte et mønster for lenge siden som het Kiss Me. Det var bare sååååå lekkert. Endelig har jeg fått mail om at stoffserien er lansert. Bestilling ble sendt og har også fått bekreftelse på at stoffene er på vei.
Her er teppe jeg skal sy. Kjempelekkert! Gleder meg til pakka dumper ned i postkassa. Da har jeg også ferie så da blir det vel litt mer tid til å sy. Har bare 4 arbeidsdager igjen av dette skoleåret. Måtte jo lage en prøveblokk. Har brukt et kjøkkenhåndkle fra Green Gate. Hva jeg skal bruke prøveblokka til vet jeg ikke enda.


Har også meldt meg på Mystery BOM. Har aldri vært med på noe slikt før så det skal bli spennede. Denne pakken er også underveis fra USA.


Ønsker alle en riktig god Pinse.

Lappehilsen fra Mona.


8 kommentarer:

 1. Jordbæråker - høres ut som en vakker stoffserie! Teppet ser veldig sommerlig ut :-) Holder på med jordbærtema selv - gaver til kollegaene og skoleåret er farlig nær slutten, og gavene er ikke så nær ferdige - greit med en regntung pinse da. God sylyst og takk for inspirasjonen.
  Hilde

  SvarSlett
 2. I am also awaiting the arrival of the Strawberry Field fabric! I already have the pattern for the "Kiss Me" quilt and can't wait to make it! Your block is beautiful and makes me very excited to get started!

  Nancy

  SvarSlett
 3. Jag förstår dig precis för jag har också tittat på det mönstret och känner som dig. Det är helt underbart! Tyget kommer att bli perfekt till detta och jag ser fram emot att få se dina framsteg. Kommer att bli såååå läckert!
  Kram

  SvarSlett
 4. Forstår godt at du falt for dette teppet. Ser kjempelekkert ut. Lykke til, og håper vi får følge med etter hvert. Lurer på om ikke jeg også har meldt meg på denne mysteriquilten. Fikk melding fra FQ at første del var på vei. Er også veldig spent. Ha en fin pinse.

  SvarSlett
 5. Vilket härligt arbete du har framför dig och tygerna är ljuvliga.

  SvarSlett
 6. ÅÅÅÅååå så flott det er. Dette blir koselig prosjekt å jobbe med !
  Ha en fin pinse.

  SvarSlett
 7. Thank you so much for stopping by my blog..Your new quilt project is beautiful...will look forward to seeing your progress,,xx Kate

  SvarSlett
 8. It is a beautiful pattern for a quilt, I am sure you will enjoy making it in a lovely fabric:)

  SvarSlett