fredag 17. juni 2011

Ferie og gavedryss........

Nå er siste arbeidsdag for dette skoleåret historie. Mange uke fri til å lade batteriene. Gaver og klemmer er gitt og fått.

Den gaven som jeg var mest spent på om falt i smak var 4 dekkebrikker. Han er Beatlesfan og dirigerer, komponerer og arrangerer musikk for korps. Spiller mange forskjellige instrumenter gjør han også. En alsidig kar. Kommer til å savne han på arbeidsplassen, men kommer nok til å møte han i forbindelse med Lågabrass. Vi er en fanfarebesetning og han arrangerer mye av vår musikk.Hadde ikke rødt stoff med noter, så da farget jeg det selv.

Gaven falt absolutt i smak. Har fått hentydninger i dag fra mannlige kollegaer at de også kunne tenkt seg noe slik. Den ene fyller 60 år til neste år. En "spire" er allerede "sådd" i mitt hode.

Jeg har også sydd 6 poser/kurver som jeg har fylt med diverse lys og drops.Alle er sydd av hvit lin, men med forskjellige stoffer inni. Har også gitt bort pungen i det forrige innlegget. Alle mottakerne ble kjempefornøyd og sier at nå har de også fått en Monating.

Jeg har også fått gaver og godord i dag.Da jeg kom kjem fra jobb i går lå det to pakker fra USA i postkassa. Den ene var Mystery Block en. Skal bli spennende å se hvordan det blir. Her er stoffene jeg skal bruke i første blokk.

Den andre var stoffene jeg har ventet på.De er bare så nydelige. Må nok se på de noen dager før jeg starter tror jeg. Skal også være en del barnepike i sommer så jeg får utnytte tiden godt. Benjamin på 8 år har allerede ytret ønske om å sy gryteklut til oldefar i Sverige.

Ønsker alle en super helg.

Mona


5 kommentarer:

  1. Så flotte gaver dere gir og får på din arbeidsplass,,,,
    Skjnner godt at alle ble fornøyde med en Monating.
    Du,,,,jeg bare lurer på hvor i Larvik du har kjøpt de fine treskoa i innlegget under.
    Kos deg i sommerferien din,
    Anne

    SvarSlett
  2. Skal si det er flotte gaver du lager til dine arbeidskollegaer. Du er sikkert er populær dame på arbeidsplassen. Siste arbeidsdag for meg er på tirsdag, og i går hadde vi avslutningsfest i småbåtlagets lokaler. Skal bli godt med laaaang ferie.

    SvarSlett
  3. Du store allverden, så flotte gaver du har fått og ikke minst, flotte gaver du gri bort. Slik har ikke vi det på jobben vår.
    Så hyggelig å få stoff i postkassa. Det er så godt at det ramler ned noe annet enn bare regninger :-)
    Ha en finfin søndag.

    SvarSlett
  4. For en flott gave å få disse spise brikkene

    SvarSlett
  5. Beautiful fabric! I look forward to see what you are going to make with it:)

    SvarSlett