tirsdag 28. juni 2011

Shopping og framgang på hexagonteppet. Besøk i Nidarosdomen og rallycross.

Målet for helgens tur var EM i rallycross på Lånkebanen litt nord for Trondheim. Selvfølgelig ble det et besøk på Quiltegården. Glemte å ta bilder i min begeistring.

Jeg trengte hexagonmaler og lim. Det var nok litt mer som fant veien opp i posen min.

Ingen planer for hva stoffene skal brukes til, men de var så fine.

Det har også vært litt framgang på hexagonteppet. Nå er 21 blomster sydd sammen og 9 stykker er snart klare. Det betyr jo at jeg er halveis med mine hexagon. Yes, dette blir bra.

Har kjøpt en boks på QXL som jeg har mine hexagon i.


Nydelig boks med fine blomster.


Her har jeg alt jeg trenger til mine blomster.

Originalen har noen hexagon som skal broderes med blomster. Jeg har tenkt å bytte disse ut med å brodere jordbær. Synes det passer bra når teppet er laget av stoffene Strawberry Fields.


Vi besøkte også Nidarosdomen. Da vi besøkte Trondheim for 3 år siden tok vi oss ikke tid til å gå inn i kirken. Det har jeg angret på og nå har jeg vært der. En staselig kirke. Litt mørk er den, men utrolige glassmalerier veier opp for dette synes jeg.


Det er ikke lov til å ta bilder inne i kirka så mine bilder er fra utsiden. Skjønner at det tok så lang tid å bygge når en ser all utsmykningen.Vi var også å så på riksregaliene. Morsomt å se når en først var der.
Målet med turen var jo rallycross så her kommer et bilde fra stevnet. Det gikk ikke så bra for vår lokale kjører. Det var noe som røyk på bilen rett før 3 heat så der endte løpet for hans del, men gøy å se han i aksjon. Flink gutt til å ikke være mer enn 19 år. Vi krysser fingre og håper alt går bra til helga når det er EM i rallycross i Høljes i Sverige.


Ønsker alle en strålende og kreativ uke.

Mona


6 kommentarer:

 1. Nydelige farger på den Hexagon quilten din og så masse flotte stoffer du har kjøpt. Ha en trivelig dag.

  SvarSlett
 2. Så fint det blir, så kjekt å kunne bare ha det i en boks! Tror jeg må få lært meg det!
  Nydelige stoffer du har fått :)
  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 3. Hei og tusen takk for hyggelig kommentar. Ser at du har lagt meg til i blogglista di. Velkommen! Jeg gjør det samme tilbake da jeg ser at du har en spennende blogg! Småhusene mine er morsomme å sy. Vil ikke legge ut noen beskrivelse da ideèn opprinnelig ikke er min, men du klarer vel å ta den på egenhånd, kanskje? (Muligens litt hjelp å få av nåleputebeskrivelsen min ellers kan du bare spørre.) Hilsen Siri:-)

  SvarSlett
 4. Så fint at du fikk en fin Trøndelagstur! Du har fått kjøpt fine stoff altså; jeg må nok ta meg en tur dit snart.. Jeg "samler" på stoff til et teppe i gråblått og brunt jeg også.
  Fine bilder og koselig innlegg. Jeg ser vi en bilinteressert sønn til felles!
  Klem og ha en fin kveld! :)

  SvarSlett
 5. Hej o tack för hälsningen hos mej.
  Trondheim får antagligen ett besök av mej också i sommar... och quiltbutikerna också :-))
  Trevlig blogg du ha, kommer tillbaka.
  Ha det gott!

  SvarSlett
 6. Your "garden" looks very prety, it will be a very nice quilt, and you are right, your new fabrics are very nice, I am sure you will find good use for them :-)
  Thank you very much for your visit and a comment.

  SvarSlett