mandag 13. juni 2011

Pinsesøm.....

Jeg har kost meg litt på syrommet i pinsa. Trodde jeg kunne sitte ute med litt stitching og håndsøm, men den gang ei. Det har blåst en del er på østlandet de siste dagene.


Jeg ble så ispirert av noen rundpinnemapper jeg så på en blogg. Kan ikke huske hvilken i farta, men er er min utgave.En pung har det også blitt.Holder på med et lite prosjekt som skal være ferdig for levering på torsdag. Da slutter en av mine arbeidskollegaer. Kommer til å savne han. Han har blandt annet undervist i musikk og er en fan av Beatles. Viser mer når prosjektet er ferdig og overlevert.


Har sett disse treskoene på nettet, men ikke funnet de i Larvik før jeg åpnet avisa på lørdag. Bestemte meg ganske kjapt at det ble en bytur for disse ville jeg ha.
Det blomstrer så fint i hagen nå. Når en begynner å studere blomstene så er de jo helt unike.Vi har også mye Iris på tomta. Oppdaget de ved en tilfeldighet for et par år siden. Ved side av det ene epletreet ble det ikke klipt på en stund. Det var jo flott for Iris er en nydelig blomst.

Ønsker alle en flott uke. Nå er det bare 4 arbeidsdager så er jeg klar for litt avspasering og ferie.

Mandagshilsen fra Mona.


6 kommentarer:

 1. Her har det vært en produktiv pinsehelg ser jeg. Vi har faktisk planer om at et slik strikkepinneetui skal være et av temaene i husflidslaget til høsten. Men de blir vel ikke så forseggjorte som ditt.

  Vi har kjørt Østlandet på kryss og tvers i pinsa. Skulle til Telemark for å hente flyttelasset til eldstesønnen, som nå har avsluttet studentlivet der. Men det var ikke enkelt å dra fra Møre til Østlandet på fredag. Både Gudbrandsdalen og Østerdalen var stengt, så vi måtte kjøre langs svenskegrensen. Tilsammen har vi kjørt 50 mil ekstra denne helgen pga. flom og ras. Utrolig godt å være hjemme igjen.

  SvarSlett
 2. Her i Nord-Norge har vi hatt sammenhengende sol og mer enn 25 grader i seks døgn, og det har vært deilig. Grilling, grilling, grilling! Har mønster på rundpinnemappe (Jordbærstedet), men har ikke sydd noen enda. De er veldig fine og praktiske.

  SvarSlett
 3. Så utrolig fine ting du har laget :)
  Her regnet det om lørdagen, men har vært fint de siste 2 dagene med mye blåst :(
  Ha en forsatt fin kveld, klem.

  SvarSlett
 4. Jammen er du flink. Deilig å få brukt slike dager til noe positivt. Leste i en engelsk avis her om dagen at quilting var en av de beste hobbyene en kunne ha for det velvære. Bedre enn idrett. Så stå på.Det er lenge siden jeg har sydd noe nå, tiden er brukt på annet vis. Men jeg kommer igjen

  SvarSlett
 5. Nydelig, Mona :O)
  Du er alltid så dyktig med sømmen din !!
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 6. Flott strikkeetui og pung :-)
  Gratulerer med nye tresko - lekker blonde.

  SvarSlett