fredag 24. april 2009

Pakker i posten........

I starten da jeg begynte å blogge var jeg innom mange quilteblogger. Der var det ei fra Trondheim som hadde en etterlysning av stoff. Ved nærmere kikk i skapet hadde jeg 2 biter à 30 cm liggene. Det hadde ligget noen år uten å bli brukt. Tok kontakt og hun var interessert. Jeg skulle få 2 biter tilbake. Denne uka kom det en hyggelig pakke fra nord med disse stoffene og et nydelig strykebilde. Må finne ut hva jeg skal bruke det til. Har lyst til å sy stitcherymappe. Kan kansje bruke den på forsiden.I dag kom pakke nr. 5 fra Jordærstredet. Dette er et abb. på 6 pakker. Kommer vel ikke til å fornye det. Synes det har vært litt opp og ned med både mønster og stoffvalg. Denne gang var det nydelige stoffer.
Dette er hva jeg har holdt på med i kveld. Røde/rosa stoffer kombinert med hvitt. Det skal bli et sommerteppe. Det hvite stoffet er en damaskduk som jeg kjøpte for 50,- på røykskadesalg i et kjøpesenter i Østfold i fjor. Duken er 2,9 meter lang så det blir mange lapper av denne. Bildene ble litt mørke. De er tatt seint i kveld.Fredagshilsen fra Mona

2 kommentarer:

  1. Det ser ut til å bli et spennende teppe!


    Lørdagshilsen fra Kari Anne

    SvarSlett
  2. Fine stoffer du har fått tak i nå, både herfra og derfra. Tror nok at sommerteppet ditt blir fint. Sees på lappeklubben.
    Hilsen ¨fruTicosus¨

    SvarSlett