fredag 10. april 2009

Påskekos og mappe

Fikk en SMS fra min svigerinne i går som lurte på om husets folk skulle noe i dag. Vi hadde ingen planer og hun, 2 barn og min svigermor kom en tur. Det er hyggelig med besøk. Tidliger så bakte jeg en del, men det blir mindre og mindre av det nå når vi bare er 2. Jeg hadde noe halvfabrikata liggene i skuffen så etter frokost var det bare å sette i gang. Det smakte godt med nystekte muffins og boller til kaffen. Saft til de små selvfølgelig og pepsi-max til undertegnede.Denne mappa sydde jeg i går. Quiltinga gikk fort og resultatet ble bra. Denne gangen tråklet jeg i glidelåsen. Det som gjenstod i dag var å sy den fast med maskin. Det ble 2 sømmer for jeg fikk startet på feil sted ,men pytt,pytt. Det ble bra alikevel.
Langfredagshilsen fra Mona

3 kommentarer:

 1. God påske :-)
  Stitcheriet du spør om ble kjøpt på min lokale hobbybutikk for et år siden, Trådsnella på Lørenskog. Det er fra Hugs'n'kisses.
  www.hugsnkisses.net - tror jeg :-)

  SvarSlett
 2. Hei! Tusen takk for deilige boller og muffins. Jeg har vært inne på siden din flere ganger siden torsdag, og synes den er veldig fin. Får nesten dårlig samvittighet når jeg ser hvor kreativ du er - jeg er absolutt ikke det for tida. Håper det kommer tilbake en dag....

  Fra svigerinna "på feil side av fjorden"

  SvarSlett