lørdag 4. april 2009

UFO og andre objekt

Her er UFOen som plutselig dukket opp da jeg ryddet i skapet. Det som gjenstod var monteringen. Nå er det i boks. Slipper å ha broderigarnet liggende i en plastpose nå.Jeg har startet på Polka-Dot Girls. Det har nydelige broderier. Kjøpte dette som et abbonement fra en nettbutikk. Var ikke så fornøyd med stoffvalget så det ble bare liggende. Fant en side på nettet der flere hadde lagt sine bilder. Da kom lysten tilbake og nå er jeg i gang.Det er mye brodering, men jeg har bestemt meg for at dette vil jeg ha. Skal bare sy når jeg har lyst. Får sikkert lyst til å sy noe annet innimellom kan jeg tenke meg.
Dette har dukket opp i postkassa mi denne uka. Nydelige bilder i denne boken som kom fra Quiltekroken i Bergen
Disse stoffene kommer fra Lydia Quiltshop sammen med flere trådkuttere. Det var noen av syjentene som også trengte det. Jeg var ikke sein om å si at det kunne jeg ordne. Kunne jo ikke bare kjøpe trådkuttere........ eller kunne jeg det..... neida.... Kjekt å ha.....

Avslutter innlegget med dette egget jeg fant på Nille. Skal vel fylle det med litt mer påskesnop tenker jeg. Kansje jeg må ha litt på lager også. Kan jo gå tom når påskehelgen nærmer seg.

Lørdagshilsen fra Mona1 kommentar:

  1. Så flott at en UFO er blitt til en FO!
    Polkadottene blir lekre :o)

    God søndag fra Kari Anne

    SvarSlett