søndag 12. april 2009

Påskebesøk og gave

I dag har det vært fult hus og stormene jubel her. Jeg startet dagen tidlig. Stekte kjøtt til lapskaus, den stod og putret på komfyren da kl. var 08.30. Bakt kransekakestenger og brownies før kl var 11. De første gjestene dukket opp 11.15. Det var min pappa og hans samboer. De bor i Sverige så det er desverre ikke så ofte jeg treffer dem.
De pleier å ha med en gave eller blomst. Klokken på bildet er hva de hadde med denne gangen. Har kikket på en slik, men ikke handlet og det var jo bra.Koste oss med kaffe og kaker. Svigermor var også her. Noe senere kom vår datter og hennes familie innom på vei hjem fra påsketur på Rjukan. Litt senere kom sønnen som har feriert på Geilo. Da var det godt at kjelen med lapskaus var full. Maten fikk bein å gå på da...... Nå har alle reist så nå er det veldig stille her. Mannen i huset holder på på badet og her sitter jeg og lager et innlegg fra dagens hendelser. Men det er en ting som er sikkert og det er at det er hyggelig å få besøk. I morgen skal jeg reise for å besøke noen og da er påsken over for denne gang.
Søndagshilsen fra Mona

4 kommentarer:

 1. Så fin klokke du har fått! Skal si du har vært effektiv på kjøkkenet i dag. Jeg har sydd sammen en top som ligger klar til quilting, en gammel ufo henger på veggen klar til sammensying :o) Får håpe arbeidslysten holder til i morra...

  SvarSlett
 2. Hei:)
  Takk for hyggelig hilsen! Her hos deg tror jeg ikke jeg har vært før, hvis jeg ikke husker helt feil. Du har laget mye pent!!! Lykke til med Polka-dot girls og eventyrteppe! Skal legg deg til i blogglisten min og følge med:) Ha en fin uke.

  Randi

  SvarSlett
 3. Det høres ut til at du har hatt mye koselig besøk i påsken. Klokka er kjempefin. Gøy at du fortsetter med glidelåser. Skal se at du blir en mester.
  Hilsen ¨fruTicosus¨

  SvarSlett
 4. Hei Mona,
  Takk for besøket i bloggen min. Ü
  Jeg bruker Google oversetter for dette innlegget, la oss se om det er bra.
  Arbeidet ditt er vakker og flott klokke.
  Ha en fin uke.
  Happy stitching!
  Hugs
  Me

  SvarSlett