onsdag 29. april 2009

Bursdagsgave til en kjær kollega

I dag fyller en kjær kollega 40 år. Setter veldig pris på denne personen og vil gi henne et sommerteppe i gave. Håper hun blir fornøyd. Gamlepus på bildet følger med slik at ting blir riktig gjort. Hun er med meg på syrommet veldig ofte. Sydde 2 tepper i fjor sommer. Da jeg hadde quiltet en del på det ene oppdaget jeg noen flekker. Det viste seg å være olje fra symaskinen. Når jeg quilta kom det opp i nålhuset. Der var det litt ekstra olje. Det har derfor ikke blitt gjort ferdig. Maskinen min var ny i fjor så importøren mente at dette ville gå over. Har heldigvis ikke merket noe mer, men er forsiktig når jeg quilter store tepper.
Det som gjenstod på teppe nr 2 var å quilte rundt hjertene og håndsøm av lukkekanten. Det er 20 hjerter i alt så litt tid tok det å quilte. På baksiden har jeg brukt fleece. Har også sydd på 30 gamle knapper.Nå gjenstår det bare å pakke det inn og skrive kortet.

Har 1 teppe til som er sydd på samme måte. Det er litt større og ble sydd for mange år siden. Det har jeg også gjordt ferdig. En årgangs-UFO kan jeg vel kalle det. Det må ihvertfall være 5 år gammelt. Etter å ha quilta rundt de siste 3 hjertene ble det en FO.
Ha en fin dag
Mona

3 kommentarer:

 1. Så flott at du har fått teppet ferdig!!

  Syns også at det er fint med bilde av pus på bloggen din :o)

  SvarSlett
 2. Teppet ble kjempeflott. Tipper at kollegaen din blir fornøyd.
  Katter må med.
  Hilsen ¨fruTicosus¨

  SvarSlett
 3. Heldig er venninna di som får en slik flott gave :-)
  Så da gjenstår det bare at du gir meg din adresse slik at jeg får sendt deg min gave til deg som takk for hilsen på bloggen min ifm min bursdag.
  Min mailadresse er ; elin_synnoeve_solberg@hotmail.com
  Ha en riktig flott helg.
  Quiltehilsen fra Elin Synnøve

  SvarSlett