lørdag 30. mai 2009

Award og nytt skrin er kommet i hus.....

Denne awarden har jeg fått av Liv Hege. Hun har en flott skriveblogg. Hun ligger i blogglista mi. Tusen takk Liv Hege. Den varmet.

Nytt skrin har kommet i hus. Det er kjempefint. Det er nok ikke så gammelt, men sjarm har det ihvertfall. Har satt et krus ved siden av for å vise hvor stort det er. Hva det skal fylles med vet jeg ikke enda.
Jeg har jo som sagt en lidenskap for skrin og gamle ting. Dette smykkeskrinet har jeg kjøpt fra romantiskating.se. Hun har en nydelig nettbutikk med gamle sjarmerende ting. Mye som jeg synes er flott da.

Barnehodet, den lille muggen i nysølv og smykkeskrinet som ser ut som en bok har jeg også kjøpt av henne.
På håndarbeidsfronten har det ikke skjedd noe den siste uka. Tar det helt med ro pga av snebetennelsen. Det er så kjedelig når jeg egentlig vil sy, men jeg får håpe det retter seg snart.


God pinse til dere alle.
Mona5 kommentarer:

 1. Hei på deg, Mona! Så mange flotte gamle skriv og esker du har. Virkelig vakre er de, og jeg forstår godt at du faller for dem.

  Jeg er veldig sen med å takke for awarden du ga meg for en god stund siden. Men selv om jeg er sen med takker så satte jeg stor pris på den. Jeg har skrevet en liten hilsen til deg i det aktuelle innlegget også. God pinsehelg til deg!

  SvarSlett
 2. Flotte skrinn.God Pinse!Linda :))

  SvarSlett
 3. Lekkert skrin!

  God pinse til deg også :o)

  Hilsen fra Kari Anne

  SvarSlett
 4. Gratulere med award. Flott skrin du viser fram, likte godt rosene.
  Fortsatt god pinse :0) (0:

  SvarSlett
 5. Den sorte boksen med roser er bare så hyggelig. Den minder meg om min høyt elskede farmor, som hadde en likedan boks med te i.
  Gratulerer med award. Den er velfortjent ;o)

  SvarSlett