onsdag 6. mai 2009

Award

Jeg har fått en award fra Sheilas Quilteverden. Det var kjempehyggelig.Her kommer en utdypelse av hva utmerkelsen gjelder."Denne bloggen inviterer i tro på NÆRHET-nærhet i rom, tid og forhold. Disse bloggene er usedvanlige sjarmerende og søte, og formålet er å finne å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelsene er kuttet, vil flere vennskap ha forankret seg. Vær vennlig å gi litt oppmerksomhet til disse"Gi denne utmerkelsen til seks bloggere, som igjen må velge seks nye. Inkluder denne teksten til utmerkelsen deres.

Jeg sender den videre til Kari Annes Hobbyblogg, Fru Ticosus, Abyquilt, Litamora`s Quilt & Design, Mias landliv og TIDSFORDRIV.

Disse bloggene gir meg mye inspirasjon. Ha en fin dag alle sammen

Mona

4 kommentarer:

 1. Tusen takk for utmerkelsen. Den satte jeg pris på. Skal legge den inn hos meg bare jeg får litt hjelp fra dattera.
  Hilsen ¨fruTicosus¨

  SvarSlett
 2. Gratulerer med utmerkelsen!! Utrolig morsomt å følge med på hva den kreative svigerinna mi klarer å trylle fram med symaskinen. Ses på søndag?

  SvarSlett
 3. Takk for utmerkelsen. Det var hyggelig, skal videresende den.

  SvarSlett
 4. Hei Mona! Tusen takk for denne flotte awarden! Den satte jeg stor pris på. Og jeg håper jeg er tilgitt at denne takken kommer lovlig sent... mai månder har vært travel her på bruket vårt. Men de betyr ikke at jeg ikke satte pris på denne. Bare at jeg er litt treg... Tusen takk!

  SvarSlett