torsdag 21. mai 2009

Mapper til Hvarnesfestivalen.............

Helgen 19 og 20 juni skal det være Hvarnesfestival. På lørdagen skal det være marked med hjemmelagede ting eller selvdyrkede produkter. Vi er en jentegjeng som skal dele et partytelt. Noe må jeg lage, får se hva hvor mye det blir til slutt. Teppet til skolen og nettet skal også gjøres ferdig før skoleslutt og tiden går fort.
Her er jeg i gang med noen mapper. En flott måte å få brukt rester på. Alt er vel ikke rester når jeg tenker etter, men tanken var god.

Badet nærmer seg ferdigstillelse. Noen ting er satt på plass. Rørleggeren kommer kansje i morgen hvis det er dårlig vær. Han har en annen jobb da, men det er væravhengig. Mannen i huset ønsker seg derfor regn i morgen. Det er ikke noe hyggelig med regnvær, men for en gang skyld er jeg enig med han. Bedre å få ferdig badet enn solskinn.

Her skal vi slappe godt av tror jeg. Dusjen er også kommer i hus, nei det har den forresten ikke. Den ble båret ut igjen. Fronten på bunnen har sprukket, det er så typisk. Håper det går fort å få nytt. Nå har vi plundret med malinga også kommer dette i tillegg.


Håper det blir tid til å få handla litt pynt og tilbehør før helgen også. Har bestemt meg for turkis. Skal ihvertfall prøve det i første omgang.
Lappehilsen fra Mona4 kommentarer:

 1. Sååå lekre mapper du lager!!

  Badet blir supert !!!

  Nå fikk jeg også lyst til å lage meg en mappe - åsså jeg som ikke har noen fra før :o)))

  SvarSlett
 2. Du, det blir lekkert på badet ditt. Fint med noen mapper til festivalen. Tror nok at det kommer til å selge.
  Hilsen ¨fruTicosus¨

  SvarSlett
 3. Dette blir bra, Mona!! Men det med regnværet er jeg ikke enig i... selv om ikke du skal jobbe i morgen, så skal jeg! ;-) ..og så er vi noen jenter som har tenkt å "innta Bøkeskauen på jazzen" i morgen kveld...og da er det "kjekt" om regnet holder seg unna. Det kan ta seg en tur opp til deg!:-) Ha en fin helg!

  SvarSlett
 4. Lekkert bad dere kan ta i bruk! Håper dere blir fornøyd. Syns det er flott å se innom bloggen din, du lager mye fint! :-)
  God helg!

  SvarSlett