tirsdag 2. juni 2009

En flott pinsehelg.............

Mandag startet jeg på quiltinga av skoleteppet. Nå er jeg over halveis og regner med at det er ferdig quilta i løpet av kvelden. Da er det bare lukkekanten igjen. Har fri på fredag så da har jeg god tid til det.

Vi har hatt flott varmt vær i helgen så det var deilig å kjøle seg ned med is og jordbær.
Her er mannen i huset ferdig med årets vedhogst. Den skal jo ikke brukes på maaaaange måneder enda, men den skal jo tørke først også.

På lørdag hjalp vi sønn og samboer med å flytte. De har tidligere leid hus i Sandefjord. Nå har de kjøpt seg rekkehus i Larvik. Her er flyttebilen klar til å vende nesa sørover. Da vi reiste hjem lørdag kveld var alt flyttet inn. Litt av et kaos av ting,men de kommer nok fort i orden. Utrolig hvor mye de hadde samlet på snart fire år.


Denne flotte busken, overstrødd med blomster prydet inngangspartiet i Sandefjord. Nydelige små blomster. Vet at det er en klematis, men ikke hva den heter. Hvis noen vet hva den heter er jeg glad hvis jeg kan få greie på det. Kunne tenkt meg en slik i hagen her hjemme.

Ønsker alle en flott og kreativ uke.
Mona
6 kommentarer:

 1. Hei! Takk for koslig kommentar på bloggen min. Er ofte innom bloggen din, du lager mye fint og det gir meg inspirasjon å se at andre er kreativ! Mønsteret på løperen min er opprinnelig mønster på kuvertbrikker fra AnnAka, "Varme drikker" heter det. Ha en fin og kreativ uke! :-)

  SvarSlett
 2. Fine farger på skoleteppet. Har du maskin med quilteutstyr? Lurer på hvor mye en kan få til med en vanlig maskin? Kan ikke hjelpe deg med klematisen - men den er nydelig!

  SvarSlett
 3. Det var koselig sommerfarger på teppe.
  Så hyggelig av dere å hjelpe til med flyttingen, det er både slitsomt og tidskrevende.
  Lykke til i dag med quiltingen:0)

  SvarSlett
 4. Enig med Grethe, det er godt å få hjelp til flytting! Og det er betryggende å vite at ved er i orden til vinteren. Du har en kjempekoselig blogg, så her kommer jeg tilbake :o) Takk for at du la igjen kommentar på bloggen min, slik at jeg ble oppmerksom på din blogg! Ønsker deg en fin og kreativ uke.

  SvarSlett
 5. Hei Mona! Tusen takk for hyggelig hilsen hos meg! Sånt varmer, vet du... - og jeg må si du har vært aktiv i helgen. Fine bilder har du lagt ut også... Jeg må si at jeg har et stort ønske om å vinne det teppet ditt på jobben... men det kan jeg vel bare drømme om, tenker jeg... heldig er den som vinner det, i hvertfall! :-)

  SvarSlett
 6. Hei!Det teppet så lekkert ut.
  Deilig med gode dager,flott klematis,men navn?
  Kanskje du kan spørre på Hagegal.
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett