lørdag 6. juni 2009

UFOene er snart blitt FOer.......

I går og i dag har jeg sydd på mine UFOer. De nærmer seg snart ferdige objekt.


To blomster og ditto blader skal applikeres i hver ende. Lukkekanten skal jeg ha i grønt, samme som bladene.

De søte små dekkebrikken har fått bare en blomst. Tror det rekker med det.

I nabobygda Kvelde har vi et bygdetun. Det er åpent hver søndag fram til høsten. De skal ha en utlodning og i den anledning kom nabokona på besøk i dag. Hun var på tiggerferd og vet jeg bruker mye av fritiden på syrommet. Hun likte ikke å spørre, men jeg vet at det de får inn på denne utlodningen går til videre drift og vedlikehold. Slike ting synes jeg det er viktig å ta vare på så det var ikke nei i min munn. Trekningen er ikke før til høsten, men hjernecellene begynte å jobbe med en gang for å finne ut hva jeg skulle sy. Stoffene jeg fant igjen i skapet lå framme og vips så ble denne til.

Det er en miniutgave av den store løperen.

Har også hatt hyggelig besøk i ettermiddag av Kari Anne. http://www.karianneshobbyblogg.blogspot.com/ Hun har lånt lyskassa/plata mi og dette bladet fikk jeg for lånet. Hun hadde også med seg teppene som hun har i det siste innlegget sitt, det ble litt feil det, hun har oppdatert uten at jeg har fått det med meg. De er bare helt nydelige. Hadde ikke trengt noe for lånet da, en annen gang kan der være jeg som trenger noe.
Nå skal jeg lage pizza før jeg skal spille i Kvelde. Det er et arrangement som heter Idyll. Det er nede ved Numedalslågens bredd. Der skal vi spille kl 9 i kveld. Det har skyet veldig til så jeg håper ikke det kommer noe regn.....


Ha en fin lørdagskveld alle sammen så sees vi nok snart igjen.

Mona

7 kommentarer:

 1. Så fine ting du har laget! De blei veldig koselige med blomstene på :o)

  Tror nok ikke du trenger å kjempe mot myggen i kveld. Den har vel mer enn nok med å holde varmen så den ikke fryser i hjel tenker jeg.

  Hilsen fra Kari Anne

  SvarSlett
 2. Flotte ting du lager!
  Kos deg i kveld;)
  Klem fra Maja

  SvarSlett
 3. Kjempe flotte løpere. Og så fint av deg å gi til gode formål - det gir god motivasjon og samvittighet til å bruke fler timer på syrommet :o)

  SvarSlett
 4. Så deilig å få ferdig noen prosjekter som har ligget og ventet:o) De ble kjempeflotte!

  SvarSlett
 5. So many beautiful things! I love the placemats!

  SvarSlett
 6. Så koselige brikker og løper du holder på med.

  SvarSlett