torsdag 18. juni 2009

Yes, nå har jeg ferie.................... i mange dager.....

Nettet jeg skulle sy til en kollega gjorde jeg ferdig i går kveld og i dag ble det levert. Hun ble kjempefornøyd. Betalingen tar jeg ut i chash når vi skal på tur til Praha. Grei måte å spare lommepenger på det. Har også fått en bestilling til på nett av en annen kollega. Hun vil ha det i grønt. Skulle vel la seg ordne det også.

Det var jo ingen lappebutikk der jeg var med korpset i helgen. Disse stoffene er derfor bestilt på nettet fra Quilte. net.

Disse søte stoffene kjøpte jeg på vei hjem fra jobb på mandag. Så at hun ikke hadde så mye igjen, derfor kjøpte jeg likegodt 2 biter av hver.

I dag var den store utlodningen av skoleteppet. Det som var litt dumt var at vinneren ikke var til stedet. Hørte bare et sus av Åååååååå.... når trekningen var ferdig. Vet at mange ønsket å vinne det. Det gir jo meg også en god følelse at folk har satt pris på det jeg har gitt og at de likte det jeg hadde laget. Vinneren får teppet levert i kveld. Sendte en SMS til henne da trekningen var over og hun var kjempefornøyd.
Jeg får spørsmål fra min RE-leder om jeg tar i mot bestillinger. Hun ville gjerne ha et dukkevognteppe i blått. (Resultatenheltsleder er tittelen. Langt og vanskelig ord. Hun er øverste leder for flere skoler i Larvik kommune) Noe jeg selvfølgelig kunne.

Nå skal jeg ha en god og lang sommerferie. Timeplanen for neste år har jeg fått. Ble kjempefornøyd. Starter ikke opp igjen før 11 august. Det er nesten ikke til å tro......tenk på alt jeg kan få sydd i sommer. Må vel bruke litt tid til familien også tenker jeg.
Tar ikke ferie fra bloggen, men det blir nok stille noen dager. Har jo ikke alt klart til Hvarnesfestivalen på lørdag.
Mona

8 kommentarer:

 1. ÅÅÅ, liker nettet veldig godt. Kos deg med velfortjent ferie.

  SvarSlett
 2. Ikke dumt med ferie. Jeg får jobbe en uke til, jeg da. Du får skynde deg å sy, så sees vi på lørdag.
  Hilsen ¨fruTicosus¨

  SvarSlett
 3. ...og det var ikke jeg som ble den heldige vinneren, men Ellen var heldig! :-) Ønsker deg en superduper ferie, Mona! Vi skrives, snakkes, sees, mailes! Klem og goood sommer!

  SvarSlett
 4. Det var ett flott nett, tror jammen jeg har mønsteret ett eller annet sted. Altid like morro med noen nye stoffer :o) Kos deg med fridager :o)

  SvarSlett
 5. Nettet var kjempefint!
  God sommerferie;)
  Klem fra Maja

  SvarSlett
 6. Nydelig veske:)

  Nyt sommerferien:) Den er vel fortjent!!!!
  Ser ut til at vi har samme yrke. Gleder meg selv til å gå ut i ferie i morgen.
  God sommer og lykke til med alle syprosjekter.
  Randi

  SvarSlett
 7. Kjempeflott nett!! Så flotte stoffer du har kjøpt, spennende å se hva du syr av de:-)Kose deg masse med quilting i ferien!

  SvarSlett
 8. Flott nett, ble nesten litt misunnelig jeg ;-)
  Og de nye stoffene er så søte, helt etter min smak. Ønsker deg god ferie!

  PS. Har noe til deg på bloggen min.

  SvarSlett