torsdag 25. juni 2009

Har startet på den første av tre stitchery som skal være i babyteppet. Flotte bamser blir det.

Nå har det turkise hjertet jeg har bestilt kommet. Nydelig farge.
Dette lå i postkassa mi da jeg kom hjem i går. Litamora`s Quilt & Design har brukt det i den siste løperen sin. Jeg kommenterte hvor flott jeg syntes det var. Nå skal jeg finne noe til henne som jeg skal sende nordover. Flott med slike bytter synes jeg.

I den lokale blomsterbutikken fant jeg noen roser på salg til 10 kroner stykket. Hadde ikke plantet i melkespannet mitt enda, så det passet bra. Bakgrunnen ser helt forferdelig ut. Kjøpte jo dette gamle huset for 6 år siden. Restaurert 3 av veggene. Denne gjenstår,men her skal vi bygge på litt. Trenger ny nedgang til kjelleren. Den vi har nå har en smal hønsetrapp. Det er nesten med livet som insats når jeg skal ned i vaskekjelleren. Blir jo heller ikke yngre med årene desverre.
Den siste rosen plantet jeg sammen med lavendlene som jeg kjøpte på Hvarnesfestivalen på lørdag.

Torsdagshilsen fra Mona
7 kommentarer:

 1. Nydelig stitcheri, gleder meg til å se babyteppet ferdig:-)

  SvarSlett
 2. Så fina bilder! Och en väldigt söt stichery!

  SvarSlett
 3. Det blir nok et fint teppe, tenker jeg.
  Bare å slå til på så billige roser. Kjempefint å ha dem i melkespann. Endelig har jeg også fått lyst til å gjøre litt ute . Kommer kanskje av det fine været, og bare en dag igjen til ferien starter. Vi snakkes!
  Hilsen ¨fruTicosus¨

  SvarSlett
 4. He he butterfly Garden har jeg også liggende - flott teppe det !!! Flotte sticherier du holder på med ! Gleder meg til å se det ferdig :o) Ha det fint du også!

  SvarSlett
 5. Takk for kommentaren på bloggen min!
  Sticheryen til babyteppet så spennende ut - jeg har sånn lyst til selv å begynne å stiche! Blir inspirert når jeg ser det du holder på med! Ha en fin torsdag videre!

  SvarSlett
 6. Takk for koseleg kommentar! Eg skal også sy det babyteppet, har kjøpt inn blå Lenes silketråd, og stoff har eg nok av.....? Kva bruker du bak stitcheriet ditt?

  SvarSlett
 7. Så flotte stitcherier, venter spent på å se teppet når det blir ferdig.
  Blir spennende å høre hvordan du opplever Judys måte å sy lukkekanten på, lykke til.

  SvarSlett