fredag 5. juni 2009

Fridag og kos på syrommet......

Hvarnesfestivalen med marked nærmer seg og i dag har jeg fått sydd litt mer på mappene mine. Her mangler det nå bare litt håndsøm og glidlåser. Fant fram en skoeske som stod inne i benkeskapet og der var det ting jeg ikke husket at jeg hadde. Esken inneholdt en løper, to små dekkebrikker og nydelige stoff. Sydde dette på et kurs hos Lise Bergene for to år siden tror jeg det er.

Det var selvfølgelig ikke quilta, men nå skal de få ligge framme slik at det kansje kan bli en FO.

I går kveld hadde vi med oss barnabarna på sirkus Zorba i nabobygda Kvelde. Barnebarna hadde aldri vært på sirkus før så dette syntes de var gøy.

Det var en veldig barnevennlig forestilling med mye klovneri. Hunden som sitter på klovnens hatt var så søt.
Da det siste nummeret skulle starte sier Caroline (5 år) til meg at detta tror jeg blir skummelt, men det var ikke det når de bare fikk startet.
Innom den lokale butikken for iskjøp før hjemreise. To blide barnebarn ble levert til sine foreldre som hadde fått noen timer fri. Hektisk med to barn på 5 og 6 år så det var nok deilig med noen timer barnefri.
Mannen i huset skal på fest i kveld så da har jeg hele kvelden til fri disposisjon. Ingen å ta hensyn til så det blir nok fort vekk noen timer på syrommet.Mona


4 kommentarer:

 1. Heisann! Tittet innom bloggen din, interessant å finne igjen gamle prosjekt også!
  God helg! :-) kos deg i kveld da!

  SvarSlett
 2. Hei, så kjekt at du er med på trekning hos meg;)
  Flott blogg du har, her kommer jeg gjerne tilbake;)
  Klem fra Maja

  SvarSlett
 3. Hei Mona!Herlige stoffer du fant,søte mapper.
  Så kos ut på sirkus.
  Kos deg på syrommet.God helg!Linda :))

  SvarSlett
 4. Hei Mona! Nå snakkes det stort om teppet ditt på jobben... Aaaalle vil vinne det... så det blir superspennende å se hva som går av med seieren... flotte stoffer og fine ting du tryller fram! God syhelg, og hva du måtte finne på! - men kos deg! Bare to uker til ferie... Klem

  SvarSlett