mandag 3. august 2009

Nye awarder.................

Denne har jeg fått av http://www.grethesflittigehender.blogspot.com/ Det er bestandig hyggelig å blogge med Grethe. Hyggelige kommentarer og hun gir meg mye inspirasjon.
Denne søte bamseawarden har jeg fått av http://www.mosbojenta.blogspot.com/ Hun har også en flott blogg som det bestandig er hyggelig å titte innom.


Fått flott award fra http://www.sjokoquilt.blogspot.com/ Hun har også en flott blogg som jeg besøker ofte.

Alle disse awardene varmer. Sender de tilbake til de jeg har fått de av og vil dele den med alle som er innom og besøker bloggen min. Setter utrolig stor pris på alle sammen.

Det har blitt lite på håndarbeidsfronten de siste dagene. I går var vi på Lyngås der det var NM i rallycross. Det gikk ikke fult så bra med bygdas kjørere denne gangen men artig å se på alikevel. Man kan jo ikke vinne bestandig. Traff også mange kjente fra bygda som hadde lagt søndagsturen hit og det var jo hyggelig.


I skrivende stund kommer det regn fra oven. Det er siste uken med ferie så jeg håper det snart kan bli noen dager med sol. Skal på jobb igjen 11 august og det er ikke så lenge til. Det er godt at vi starter med planleggingsdager slik at en kan komme seg inn i rutinene igjen.

Mannen i huset begynte på jobb igjen i dag så nå er det helt stille her i huset. Skal bruke dagen til å male litt også må det jo bli en tur innom syrommet.

Søstra mi ble kjempeglad for muffinsgryteklutene. De ble hengt opp med en gang. Jeg måtte gjerne fortsette å sende pakker til henne var beskjeden jeg fikk. Hun har bursdag i september så jeg får jobbe med saken.


Ha en flott uke alle sammen.

Mona

3 kommentarer:

 1. Gratulere med så mange awarder - du fortjener dem alle. Du har en kjempe koselig blogg. Ja, så er sommeren over og vi går mot høst. Jeg maler og maler - og rydder og rydder - men så blir det jo så bra.
  Lyngås er ikke langt unna meg, jeg så det var stevne der i helgen. Synd det ikke gikk så bra som forventet, men det kommer vel flere løp.
  Kos deg meg dagen og noen fridager til .
  Fra Grethe :0)

  SvarSlett
 2. Heihei og takk for hyggelig kommentar på bloggen min.
  Har hatt bloggfri under ferien så jeg har ikke fått sett innom mange blogger.
  En kjempekoselig blogg du har :-)
  Klem fra Sissel

  SvarSlett
 3. Grattis till dina fina awarder! Här har man bara några dagar kvar på ledigheten, flyttar hem till stan igen på söndag och allvaret börjar igen med sina rutiner..kommer att bli svårt efter 7 veckor, ha en fin dag, klem VIOLA

  SvarSlett