mandag 17. august 2009

Litt nytt fra syrom og hage................

Jeg holder på med en gevinst til til det lokale bygdetunet. Det nærmer seg sesongavslutning og trekning. Salg av lodd har pågodt i hele sommer. Fant ut at jeg måtte sy noe enkelt som ikke tok så lang tid. Jeg har sydd et teppe før fra denne boka og sommerfugleteppet mitt er også inspirert av det samme teppet.

Her er toppen ferdig sydd og klar til quilting. Skal ha hjerter på denne og har funnet noen røde stoffer som jeg synes passer. Det grønne stoffet skal jeg har til lukkekant. Tror dette skal bli bra.
Nå mangler det bare lukkekanten på babyteppet. Stoff er funnet fram og gjort klart til å syes på slik at jeg får levert det i løpet av uka.

Tidligere i sommer kjøpte jeg noen 10 kronersroser i min lokale blomsterbutikk. Rosene var nok på hell da jeg kjøpte de men nå blomstrer de igjen.
Det som er litt merkelig var at når denne rosen blomstret sist var den hvit. Det er den ikke nå. En nydelig farge er det ihvertfall.
Forrige uke ble bare borte. Oppstart med planleggingsdager og planlegging av første skoledag. Jeg jobber som assistent i skolen og er mest knyttet opp mot elever som trenger ekstra oppfølging. Skal jobbe i 4,5,6 og 7 klasse dette året. Det var flere ansatte som fulgte sine egne 1 klassinger til sin første skoledag så i dag har jeg vært i 1 klasse. Da skolen startet i dag stod det 28 forventningsfulle 1 klassinger å ventet. Veldig artig å få være med på første dag for disse elevene. Det var nok mange som var veldig spente.
Det eldste barnebarnet mitt begynte også på skolen i dag. Vi bor i en liten bygd så her var det fire 1 klassinger i år. det er en fådelt skole så de skal være mye sammen med 2 klasse. Dagen hadde vært fin fikk jeg høre pr. telefon.
Håper å få tid til å bruke syrommet utover høsten men det blir nok ikke så mye som i sommer.
Ha en flott og kreativ uke alle dere der ute.
Lappehilsen fra Mona
7 kommentarer:

 1. Så fint teppe du lager til utlodningen på bygdetunet! - håper jeg vinner :o)

  Vi er vel i rute med sømmen om en ukes tid! Hanne nevnte at vi skulle starte 24. - hvis det er mandag (har ikke kalender for hånden)

  Håper at du også får en produktiv uke!

  Hilsen fra Kari Anne

  SvarSlett
 2. Utlodnigsteppet ser spennende ut!

  SvarSlett
 3. Hei Mona!Skjønne tepper,kos å jobbe i skolen var innom å jobba litt på fritids for et par år siden.Ha en fin uke!Linda :))

  SvarSlett
 4. Babyteppet var fint, og teppet til Bygdetunet blir fint, og det var flere av de rosene som skiftet farge neste gang de blomstret. Vi sees på lappeklubben.
  Hilsen ¨fruTicosus¨

  SvarSlett
 5. Hei! Takk for kommentar på bloggen min. Mønsteret på Roseteppet er nytt i dag, derfor har du nok ikke sett det før. Har kost meg ei stund på bloggen din, du syr kjempemye fint, nå må jeg titte litt til :)

  SvarSlett
 6. Dette blir kjempefine gevinster, og mye arbeide ligger bak. Håper du viser fram når det blir ferdig. Får ofte forespørsler om å lage gevinster jeg også. Det har blitt noen opp gjennom årene. Men mine blir som regel laget med pensel.

  Kjenner meg igjen i beskrivelsen din av jobben. Jeg jobber i 2. klasse i år, i tillegg til kunst og håndverk i 6. klasse. Hos meg blir det også mindre tid til kreativitet nå som jeg har startet på jobb igjen. Men litt måååååå det blir - om ikke trives jeg ikke med tilværelsen. Jeg er avhengig av hobbyene mine.....

  Riktig god helg til deg!

  SvarSlett