lørdag 1. august 2009

Stoffkjøp og andre godbiter.....................

Her er stoffene jeg kjøpte i Kinna. Trodde vel kansje at utvalget hadde vært større men noe ble da med hjem. Hyggelige priser var det også. Det ble totalt 13 meter med lappestoff. De fleste kjøpte jeg 0,5 meter av.

Disse stoffene måtte jeg har litt mer av. Det blomstrete er bare helt nydelig.
Tilbehør ble også kjøpt inn. Perlegarnet kjøpte jeg i en annen butikk i Kinna. Der hadde de også mye garn i alle regnbuens farger. Tror vel ikke at jeg reiser dit igjen men man vet jo aldri.

Det ble også et besøk på Liseberg. Min svigerinne og hennes familie var også i Gøteborg så vi tilbragte en del tid sammen med de.

Vår nevø på 6 år fikk penger så han kunne kjøre bilspill assistert av broren og faren. Det var helt topp.

Vi måtte jo prøve lykken på noen av bodene. Jeg vant ingenting men den eldste nevøen vant denne til meg. Vi byttet med litt penger da og da var han ikke sein om å spille bilspill igjen.
Blomstene på Liseberg har bestandig fasinert meg. Denne sammenplantingen er jo bare helt nydelig.

På fredag var vi i den gamle bydelen Haga. Vi har vært der før men like artig hver gang. De har også noen flotte butikker som jeg liker å besøke.

Disse søte tingen ble med hjem. Synes salt og pepperdrøssene er bare helt nydelige med sine små blomster.


Var også innom et av kjøpesenterene før vi vendte nesa mot Norge igjen. Disse gummistøvlene måtte jeg bare ha. Det har vært en del regn i det siste men jeg håper det er lenge til jeg må ta disse i bruk.
Jeg har også fått 2 utmerkelser mens jeg har vært på reisefot. De skal jeg gjøre noe med i neste innlegg. Nå må jeg hente 2 barnebarn. De skal være her noen timer. Har ikke sett de på 3 uker så det skal bli hyggelig å se de igjen.
Lørdagshilsen fra Mona


8 kommentarer:

 1. Velkommen tilbake til gamlelandet! Mye flott du har kjøpt! Jeg har nettopp gjort mye husarbeide, ryddet i skuffer og skap, og hatt oversvømmelse på badet...sukk...nå drar jeg i Bøkeskogen sammen med Cecilie! Ha en fin lørdag, Mona! Klem

  SvarSlett
 2. Hei igjen! Takk for fin tur til Gøteborg. Vi kom hjem i 7-tida etter å ha vært innom den lokale pizza`n og spist middag/kvelds. Gikk innom på senteret og gjett hva jeg fant der - 6 lysebelå kopper med hvite prikker.... Ha en fin helg!

  SvarSlett
 3. Det gjer jo ingenting om det regnar når du har slike flotte støvlar å ta på :)Desse likte eg! Flotte stoff også - spesielt rosestoffet. Eg ser fram til å sjå kva du lagar av dette. Ha ei fin helg - med eller uten regn.

  SvarSlett
 4. Velkommen tilbake. Fortsår på innlegget ditt at dere har hatt det bra. Den gamlebydelen og Liseberg hører med når en er i Gøteborg. Stilige støvler - :0)
  Så mye flott du har fått kjøpt deg. Rosestoffet var bare kjempe søtt.
  Ha en fin dag med barnebarna :0) fra Grethe

  SvarSlett
 5. Så mye fint du har kjøpt da! Stoffene var bare lekre...

  SvarSlett
 6. Lekre stoffer du har fått med deg, og de støvlene er jo knalltøffe!

  SvarSlett
 7. De støvlene er jo bare helt rå!!

  SvarSlett
 8. 13 meter stoff!!! Der skal krativiteten få boltre seg, tenker jeg! ;) Rosestoffet var lekkert..

  SvarSlett