fredag 21. august 2009

Hylla i gangen er på plass......og godsaker fra postkassa.......

Nå er hylla i gangen på plass. Før så var trappa til andre etasje her. Da vi kjøpte huset satte vi opp ny trapp i stua. Hadde ikke lyst til å ha den i den ytterste gangen. Da vi laget nytt bad ble trappen fjernet slik at vi fikk et stort deilig bad i andre etasje. Da ble det åpent ned til kjelleren og denne veggen ble satt opp. Har ikke før bilder. Det var en stygg gul farge på veggene og grønne lister. Kurvene kjøpte jeg i Gøteborg i sommer. Knaggene har jeg hatt liggene en stund. Rosene jeg har hengt opp har jeg plukket i kveld.

Dette hjertet har også kommet opp. Pyntet det med lavendel.

Da jeg kom hjem fra jobb i dag lå dette flotte mønsteret i postkassa. Greide ikke å la være å kjøpe det. Det er så flott.

Måtte jo ha stoffene som er brukt i teppet også.................

Rosestoffene er så lekre. Har ikke noen plan om når jeg skal sy dette. Har vel egentlig mer enn nok fra før men fristelsen ble for stor. Ser jo også at andre har stoffer som har ligget en stund før bruk.
Kjenner at jeg har jobbet denne uka. Jeg har vært mye i 1. klasse. De er litt mer aktive enn 5,6 og 7 klasse. Skal ikke være i den klassen men denne uka ble litt annerledes. Det er 28 flotte elever.
I morgen reiser jeg til Østfold. Skal blant annet på Kjerringtorget i Hobøl. Spent på hva de har å vise fram. Får huske å ta med kameraet. Kan jo få noen ideer til nye prosjekter.
Ha en fin helg alle sammen.
Mona

5 kommentarer:

 1. Jeg likte godt hjertet ditt. De røde stoffene var herlige. Lurer selv på om jeg skal kjøpe dem....

  SvarSlett
 2. Jeg har en helt lik hylle som jeg hadde i stuen min....når jeg flytter vet jeg ikke hvor jeg skal henge den opp....kanskje gangen;)
  God helg fra Maja

  SvarSlett
 3. Vilket härligt paket du hade att hämta på posten! Hyllan är jättefin!

  SvarSlett
 4. Hei!Flott hylle,skjønt teppe,herlige stoffer.
  Vi slal til Roskilde med med quilteklubben neste helg,da blir det med nye stoffer hjem.
  Det mønsteret kunne jeg like.
  Ha en fin helg!Linda:))

  SvarSlett
 5. God tur til Kjerringtorget... håper på repotasje.
  Så flott hylle du har ordnet deg. Knaggene likt jeg veldig godt....de var nydelige.
  Forstår godt at du ønsket å kjøpe mønsteret... wow så nydelig farger.... Lykke til ... dette blir nok et hyggelig prosjekt, teppet var nydelig.

  SvarSlett