søndag 23. august 2009

Mer godsaker i postkassa..... og flott tur til Østfold i går.....

Disse flotte stoffene lå i postkassa da vi kom hjem fra Østfold i natt. I det siste nummeret av Quiltemagasinet var det et flott mønster av AnnAKa. Det naturhvite stoffet med søte julemotiver på er bare helt nydelig. Kunne jo stitcha men det tar jo litt tid. Julen nærmer seg og jeg burde vel tenke litt julegaver.

Svigerinna mi, den yngste sønnen hennes og jeg var på Kjerringtorget i Hobøl kommune i går. Det var mye fint å se. Tok desverre ikke noen bilder. Det var lite lappeteknikk. Noen løpere, sminkepunger og lysholdere var det jeg kunne se. Det var mye av tovede luer,votter og sokker. Boder med maling på tre, glass-smykker og strikk. Vi gikk et par runder før vi dro videre.

Svigerinna mi liker også gamle ting så vi var innom tre bruktbutikker som lå i nærheten. Den sorte boksen med stemorsblomster på måtte jeg bare ha.
Fire glassasjetter og en benkeduk. Jeg skal ikke bruke den som duk. Skal sy på en løpegang så har jeg ny gardinkappe til kjøkkenet.
Gamle damaskduker fikk jeg kjøpt billig. Denne bruktbutikken hadde opphørssalg. Alt var til halv pris.

Svigerinna mi med familie kjøpte et gammelt hus i fjor. Det var også feiring av rundt tall så da måtte jeg fram med symaskinen. Det ble laget en løper med stitshery og et teppe. Løperen ble gitt som bursdag-gave og teppe i innflyttningspresang. Glemte å ta bilder i fjor.

Her er det gamle skapet vi har hatt i stua. Nå er det fraktet til andre siden av fjorden. Svigerinna mi ble veldig fornøyd med kjøpet. Fant et skap som lignet veldig på Finn i dag til 4500,00. Det var mye dyrere enn det jeg ga for mine 2 skap da jeg kjøpte de i fjor. Det minste skapet skal også til Østfold. Jeg må bare få malt en kjøpmannsdisk først. Den heklede brikka har svigermor laget til dette skapet. Syntes at den burde følge med. Nå er det kaos i stua. Utrolig hvor mye jeg hadde greid å få plass til. Har ikke hentet skapet jeg har fått av tanta mi enda.


I morgen starter lappeklubben opp igjen etter sommerferien. Skal bli hyggelig å treffe de andre. De har nok laget mye fint kan jeg tenke meg.
Søndagshilsen fra Mona

6 kommentarer:

 1. Heldig du som får så mye fint i posten. Fine brukte ting du fikk tak i også. Vi sees på klubb i morgen.
  Hilsen ¨fruTicosus¨

  SvarSlett
 2. Det var flotte stoffer i postkassen din :o) Og nydelige teppe og duk, hedlig er din svigerinne Jeg hadde nok ikke kunne gitt bort et så flott skap. Du er meget generøs :o)

  SvarSlett
 3. Hei! Du plystrer vel hele veien til postkassa og hele veien hjem, tenker jeg :o) Sååå mye fint du har klikka deg til!
  Gleder meg til klubb i morra :o)

  Hilsen fra Kari Anne

  SvarSlett
 4. Flotte stoffer du har fått. Jeg har ikke begynt å tenke jul ennå, men tiden går fort, litt over 100 dager igjen til 1. søndag i advent.
  Likte godt fargene i løperen og teppet.
  Kos deg på klubb i morgen :0)

  SvarSlett
 5. Åhhh..vilka härliga fynd!!! Jättefina lapptäcksarbeten..härlig grön..:o)
  Önskar jag sett mer av löparen... Vems mönster??? :o))

  SvarSlett
 6. Tror jammen min mor og far har likt skap som dette, bare at de har det sandblåst. Gøy og se :-)

  SvarSlett