søndag 9. august 2009

Sommerferien er snart slutt.............

Her er alle delene til babyteppet.

Her har jeg lagt de slik de skal sys sammen. Målet mitt for sommerferien var å bli ferdig med denne quilten. Jeg har en dag til med fri før planleggingsdagene begynner. Skulle besøkt min tante på fredag men det ble utsatt til mandag da en av hennes nære venninner gikk bort fredag morgen. Bruker gjerne å reise fra morgenen av og hjem på ettermiddagen. Hun setter bestandig pris på at jeg kommer og da går timene fort med god mat og hyggelig prat. Får kansje litt tid i morgen kveld. Synes jeg har at en flott sommerferie og noen UFOer er ferdig. Nye ting har jeg også fått sydd. Stoffkjøp skal jeg vel heller ikke klage på tror jeg.
Det har regnet en del i dag men på ettermiddagen tittet heldigvis sola fram og mannen i huset fortsatte på gjerdet i nedkanten av plenen. Her skal det bli 12 meter med gjerde og et lysthus ved enden skal også opp. Ut mot veien kommer det en hekk med syriner. Det var en hekk med syriner her med litt annet rusk og rask imellom. Denne er fjernet og vi har tatt avleggere av disse. Håper at de vil vokse seg fine etter noen år.
Gjerdestolpene er store og tunge. De er gravd ca 1,2 meter ned i bakken og veier ca 300 kg. Det er bra at vi har traktor til å få de på plass med.
Ha en fin uke alle sammen.
Søndagshilsen fra Mona1 kommentar:

  1. Baby teppet ditt er herlig - og har inspirert meg til å lage et til en venninne av sønn nr 2 som venter en liten prins. Har kjøpt stoff - men ikke bestemt mønster ennå. Blir ikke så innviklet som ditt - er ikke der ennå.:) Koselig hus du har!

    SvarSlett