fredag 17. juli 2009

Glassbrikker og andre godsaker..................

I dag har jeg sydd noen glassbrikker som ser ut som muffins. Det er jo ikke bestandig man trenger dekkebrikker.

Tegnet et mønster og så var jeg i gang. Skulle i utgangspunktet bare sy en for å prøve men, vips så ble det fire. Kanten rundt ble litt bulkete så jeg skulle nok brukt stivere vatt. Vatt og baksidestoffet ble ikke klipt til før jeg hadde sydd langs kanten. Klippte så nærme sømmen jeg torde uten å klippe i den.
Endelig dukket boksene opp etter siste kjøp på QXL. Jeg kjøpte de den 1 juni så det tok litt tid kan du si. Sendt mail, ringt og sendt SMS uten å få kontakt. I forrige uke ble jeg litt irritert og sendte en SMS til om at enten så sender du boksene eller returnerer pengene og dagen etter ble pakken levert på postkontoret. Fikk sendingsnummeret på SMS og har fulgt den hele veien hit, så jeg visste at den skulle komme i dag. De store rutete boksene tilsvarte forventningene. Jeg får si som Kari Anne sier at det ordner seg for snille jenter.


Her er dekkebrikkene tatt i bruk. I går tok jeg meg fri fra symaskinen. Bakte kake og i går kveld ble det litt kos på terassen. Det er etter en oppskrift i siste Hjemmet. Kan anbefales. Det finnes også en variant hos Anitas med bloggen http://www.avasblogg.bloggspot.com/ Tror jeg skal prøve den neste gang. Kaken var fortsatt lunken da jeg serverte den så krem og jordbær ble servert ved siden av.

Etter å ha fortært kake så ble det tid til litt stitching. Nydelig temperatur og ikke en mygg i nærheten. Vet ikke om det skyldes at jeg hadde tent mygglyset men kan jo tro det.


Ha en flott helg til alle dere der ut.
Mona3 kommentarer:

 1. Hei! Så fine glassbrikker du har lagd. Fikk forresten lyst på kake til kaffen min også! -)
  I dag kom det stoff jeg har bestilt, nothern solitude, masse lekre farger. Mistet litt motivasjon etter alt som har skjedd i somme, også kom jeg til det at nå bestiller jeg nye stoff for å komme i gang igjen. :-) nå gleder jeg meg til å komme igang. Jeg har en plan :-)
  Ønsker deg riktig god helg!

  SvarSlett
 2. Gratulerer som vinner av give-awayen hos meg! Premiene får du i kveld. Så fine bokser du har kjøpt. Bra at du fikk tak i dem til slutt. Og muffins-brikkene er kjempesøte.
  Hilsen ¨fruTicosus¨

  SvarSlett
 3. Artige glassbrikker. Og det var så morsomt å se den firkantete boksen med fuglene på - min mor hadde akkurat maken!

  SvarSlett