onsdag 8. juli 2009

Jeg vant,jeg vant og jeg fant.......en UFO

Ja, jeg vant. Stofftausa hadde en giveaway i forrige uke. La igjen en hilsen , også var det jeg som vant. Trodde ikke det var sant før jeg klikket på Mona i innlegget hennes. Skrinet kom med posten på fredag. Fikk ikke sett så mye på det da vi stod på reisefot. Det var også med et flott kort og en hilsen fra Laila.

Se bare på lokket hvor forsegjort det er. Har sett noen lage et slikt syskrin og vet hvor mye jobb det er. Jeg er ihvertfall kjempeglad for å ha vunnet dette syskrinet. Nå må jeg bare få fylt det opp med det som trengs. Ryddet syrommet i forrige uke og da jeg skulle finne trådsprettern i dag måtte jeg leite lenge og vel. Nå skal den få plass i skrinet.

Her tilbrakte vi helgen. Det var EM i rallycross i Høljes i Sverige og Even Hvaal stilte på startstreken. Det gikk ikke så veldig bra med kjøringa på lørdag. Han hadde gamblet litt med dekkvalg, men på søndag var det mye lavere temperatur. Da ble det jammen en heatseier også. Kom til B-finalen og av 32 påmeldte i klassen han deltok i ble det en 8 plass til slutt. KJEMPEBRA. I vår lokalavis står det 9 plass, men det var en som ble disket på et senere tidspunkt.


På bildet under ligger han i tet i sitt heat i 3 omgang.


I overskriften skrev jeg at jeg vant, men at jeg også fant. Jeg har vel visst om dette, men noen ganger blir bare ting liggene. Sydde dette på et kurs hos Lise Bergene i fjor høst.


I formiddag har jeg sydd blokkene ferdig. Har lagt det på gulvet i stua, studert på hvordan blokkene skal ligge. Har ikke bestemt meg helt enda. Lar de ligge der en stund til, kikke litt og bytte rundt på de kansje.
PS: Første blokk i andre rad ligger feil vei, så det ikke før innlegget var publisert, måtte inn i stua for å rette på det.

Det er ikke bestandig like lett å la være å handle når man ser noe man har lyst på. For noen uker siden meldte jeg meg på en BOOM hos Polarquilt. Dette har nå kommet. Se bare på alt dette nydelige garnet.

Stoffen er også helt utrolig vakre. Det er 60 forskjellige stoff. De har laget stoffpakkene så nærme originalen som mulig. Flott beskrivelse for hvert stoff. Hvordan det skal skjæres opp og størrelse og antall. Jeg skjærer opp stoffene etterhvert og legger de i en bok med nummer på siden. Neste gang jeg skal ha feks, stoff nummer 10 kan jeg bare ta det ut av boka. Det tar litt tid å skjære alt opp med en gang men, jeg tror det er lurt.


Ha en flott og kreativ uke.
I ettermiddag skal vi til Larvik. Eldste barnebarnet skal begynne på skolen til høsten. Han skal derfor få ransel og pennal. Han reiser på ferie i morgen og hadde ikke tid til å vente til han kom hjem igjen.


Mona8 kommentarer:

 1. Så kjempeheldig å vinne den fine boksen :) Ellers har du mye spennende på gang, både blokkene på gulvet og BOM. Følger gjerne med på fortsettelsen :)

  SvarSlett
 2. Du er kjempe heldig som vant det nydelige syskrinet. Det er et nydelig teppe du har valgt fra Leanne Beasley. Gleder meg til å se fortsettelsen av dette teppet.

  SvarSlett
 3. Gratulere som vinner på give away - det er jo så gøy å få tilsendt slike gaver. Den boksen var kjempe fin. Jeg fikk en give away i starten av uka......kjempe gøy. Så mye flott informasjon i innlegget ditt- Spennende med Boom hos Polarquilt. Nydelige stoffer.
  Lykke til med montering og søm :0)(0:

  SvarSlett
 4. Grattis med flott premie!!
  Klem fra Maja

  SvarSlett
 5. Gratulerer med flott boks. Nydelig stoffer og garn du har fått her, Butterfly Garden er jo bare så flott. Har startet på det jeg også:-)

  SvarSlett
 6. Gratulerer så mye med den flotte syboksen! Den er bare kjempe fin :o) Jeg har også Butterfly Garden liggende, tror faktis jeg har fått alt - men kremt kremt har ikke sett så mye på den enda.... Spennende prosjekt på stuegulvet, gleder meg til å se det ferdige resultat :o)

  SvarSlett
 7. Hallo! Måtte bare stikke innom bloggen din siden jeg synes dine foreldre hadde gitt deg et veldig kjent navn;)

  Klem fra Mona

  SvarSlett
 8. Gratulerer med giveawayen Den var lekker.
  Lykke til med Butterfly garden den er bare lekker

  SvarSlett