onsdag 15. juli 2009

Nå har jeg 2 dekkebrikker........

Synes selv at jeg har vært effektiv i dag. Da jeg la meg i går kveld hadde jeg bestemt meg for å stå tidlig opp. Hadde klokka på 7.30 men da klokka var 7.00 var jeg klar for en ny dag. Vasket 2 maskiner med tøy, tømt oppvaskmaskinen, laget rabarbragrøt, stelt i stand frokost og ryddet litt. Derfor hadde jeg ikke dårlig samvittighet da jeg entret syrommet.

Det er først når blomsten og lukkekanten kommer på at dekkebrikkene blir fine. Jeg har quilta på samme måten som i går. Har fått tips om andre måter og det skal jeg prøve neste gang.
Jeg skjærte jo opp 33 stoff, 4 remser av hver så jeg har fortsatt mange igjen. Har en plan for disse men det tar litt lenger tid enn dekkebrikkene. Viser det på bloggen når det er klart.

Godsaker i posten er ikke å forakte og i dag kom det en hyggelig pakke med disse søte, nostalgiske notatbøkene. De er bare helt nydelige. Jeg har kjøpt de av http://www.minsinbutikk.blogspot.com Her kommer jeg til å handle igjen. Det er helt klart. Flotte som gaver når du ønsker å gi noen en oppmerksomhet.

Ha en flott dag til alle dere der ute.
Mona

6 kommentarer:

 1. Det ble veldig fine dekkebrikker. Nå kom jeg på jeg også kan sy det, for vi har endelig fått tak i noen brukte tremøbler til terrassen. De vi har faller helt i staver.
  Godt at Quiltefryd hadde åpent da du var på stoffhandling da. Og det går visst unna med barneteppet også, ser jeg.
  Hilsen ¨fruTicosus¨

  SvarSlett
 2. Nydelige dekkebrikker - flotte stoffer ;o) Flott ide med det teppet, kunne vært fint å bli kvitt noen sånne ruller..... Søte notat bøker, de lager ikke noe rot i hverfall :o)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for at du stakk innom bloggen min og la igjen en koselig kommentar. Jeg har kikket innom bloggen din og jammen har du mye fint her. Stor produksjon har du og. Kommer nok innom en annen gang også!
  Ha en fortsatt fin og kreativ uke.

  SvarSlett
 4. Heisan:)

  Så fine brikkene ble! Skal si du lager mye fint....sommerklem

  SvarSlett
 5. Dekkebrikkene ble utrolig fine. Har en del remser som ligger - har lyst til å prøve dette.

  SvarSlett
 6. Takk for besøket. Nydelige spisebrikker og jeg liker også muffins ;-) veldig morsomt!

  SvarSlett