søndag 26. juli 2009

Kjempemuffinsene til søstra mi er ferdig og nytt prosjekt er funnet fram.........

Her er kjempemuffinsgryteklutene til søstra mi ferdig. Skal sende de med posten i morgen. Hun blir nok overrasket ja. Har brukt en litt stiv bommullsvatt. Den synes litt utenfor sikksakksømmen. Må finne en annen måte å gjøre det på tror jeg. Hvis det er noen som har andre forlag tar jeg imot med stor takk!
Dette veggteppet er det lenge siden jeg sydde. Nå skal jeg sy et til. Jeg har malt gangen i dag, må nok ha et strøk til. Jeg vil ha et teppe der og hadde tenkt på noe med stitchery. Det tar jo litt tid. Jeg vil jo ha teppe opp snart. Derfor har jeg bestemt meg for å lage et maken til det jeg allerede har men skal applikere på sommerfugler istedet. Rammen også blir litt annerledes. Skal bare bruke et stoff. Kansje det blir noen blomster også.

Teppe er sydd etter mønster i fra boka Lapp på en, to, tre av Annie Eikenes. Her er stoffene jeg har valgt. Det grønne skal jeg ha til lukkekant. Hvis jeg skal applikere noen blomster så blir det i gule nyanser. Tror det blir bra til slutt.

Ha en flott uke alle dere der ute.
Søndagshilsen fra Mona.


7 kommentarer:

 1. Her går det unna med flotte muffinser. Spennende å se hvordan veggquilten din blir:-)

  SvarSlett
 2. Hej Mona... kunde inte se din epost adress.. så jag kommenterar här.. hoppas att det går bra!
  Jag hr också en dröm..med niorutor.. så det är precis vad de lapparna ska bli.. en dag..:o))

  SvarSlett
 3. Flink du er som syr så mye i ferien, og gryteklutene er morsomme. Fine å ha på veggen. Jeg tror det nye teppet ditt kommer til å bli kjempefint i gangen.
  Hilsen ¨fruTicosus¨

  SvarSlett
 4. Du så rask og effektiv du er. Teppet kommer sikkert til å bli lekkert - så flotte farger. Gleder meg til å se videre.
  Hilsen fra meg :0)

  SvarSlett
 5. Veggteppet blir nok fint, du har funne fine stoff.Gleda meg til å sjå det ferdig :-)
  Lykke til!

  SvarSlett
 6. Så fine muffins! De i innlegget under var også flotte.
  Det ligger forresten en award til deg i bloggen min.

  SvarSlett
 7. Virkelig et fint veggteppe du har laget! Liker den litt ekle stilen. Det blir kjekt å se den nye varianten av veggteppet når du kommer sålangt at du kan vise det på bloggen din!

  Morsomme grytekluter!

  SvarSlett