lørdag 25. juli 2009

Kjempemuffins, gave og nytt mønster.......................

Det har vært stille på håndarbeidsfronten den siste uka. Etter flytting for den eldste søstra mi reiste vi til Østfold på onsdag. Svigerinna mi med familie bor der og de trengte litt barnepass. Fredag ettermiddag var vi hjemme igjen. Styrte og stelte her hjemme for det var meningen av faren min og samboeren skulle komme. De var også og hjalp til på den siste dagen med flytting men, de vendte nesa mot Sverige igjen da samboeren ikke følte seg vel og ville hjem. Derfor hadde jeg tid til en tur på syrommet i dag. Har sydd kjempemuffins som jeg skal ha som grytekluter. Mangler bare oppheng. Har tenkt å bruke annorakksnor. Synes det er helt ok noen ganger. Skal sy et par til til den yngste søstre mi også. Hun er litt misunnelig på det jeg lager. Hun blir nok litt overrasket når det dukker opp pakke i posten tenker jeg.


Denne nydelige såpekoppen fikk jeg av svigerinna mi. Tusen takk Anne Gunn! Den skal opp på WC i første etasje. Det er desverre ikke plass mellom vasken og speilen på det nye badet.Dattera og familien har kjøpt seg campingvogn og hun ønsket seg derfor en dorullholder. Det er sjelden mor sier nei så mønster er innkjøpt. Stoffer får hun plukke ut selv når campingferien er over.


Ha en fortsatt fin helg alle sammen der ute.
Mona

5 kommentarer:

 1. Supre grytekluter du har sydd.

  God helg :o)

  Hilsen fra Kari Anne

  SvarSlett
 2. Flotte grytekluter - artig ide! ha en fin søndag.

  SvarSlett
 3. Du har hatt en travel uke, ja! Godt å få litt tid på syrommet - Gryteklutene dine er virkelig søte - helt til å spise opp :o) Nycelig såpekopp, der var du heldig ! Tror jeg hadde brukt den på syrommet, for å kunne kose meg med den når jeg syr.... Veldig fin er den! Har også mønsteret, men har ikke sydd den enda - får høre med deg når du er ferdig om det var komplisert eller ikke :o9

  SvarSlett
 4. Likte gryteklutene dine. Ikke dumt å bruke anorakksnor til oppheng.

  SvarSlett