fredag 17. juli 2009

Jeg vant igjen.....

Fru Ticosus hadde en giveaway i går. Hun hadde rundet 5000 på telleren. Hun hadde også brylluppsdag i går. Kunne velge mellom løper eller pute. Jeg har sett begge deler og det var ikke lett å velge. Valget falt til slutt på puta. Den er kjempelekker. Hun kommer innom med den i kveld. Jeg vant også ekstrapremien. Vi skulle gjette på hvor mange år hun hadde vært gift. Flaks.....egentlig ikke. Svigermor fortalte meg en gang om hvordan man kunne finne det ut og den brukte jeg nå. Har fortalt det til Hanne. Hun hadde aldri hørt det før. Hva ekstrapremien er vet jeg ikke. Spennende..... Hanne har nå vært innom med premiene. Er ikke denne puta lekker? Duse og avstemte farger. Den har fått plass i kurvstolen min på glassverandaen. Her er ekstragevinsten for å ha tippet riktig på hvor mange år de hadde vært gift. Vet ikke hvor jeg skal ha denne enda men jeg finner nok en plass.
Trodde jeg skulle sy en glassbrikke som så ut som en blomst. Syntes ikke den ble noe fin så jeg har gjort den om til en nøkkelring. Det er etter inspirasjon fra http://www.grethesflittigehender.blogsdpot.com/ . Hun har også en giveaway. Har meldt meg på der også. Meld deg på du også.

Lappehilsen fra Mona


8 kommentarer:

 1. Lekker nøkkelring!

  Keep on sewing :o)

  Feriehilsen fra Kari Anne

  SvarSlett
 2. Nøkkelringen ble iallefall flott! Gratulerer med flotte gevinster. God helg!

  SvarSlett
 3. Oj, her var det mye fint. Du har den lengste blogglista jeg har sett: )

  muffin-underlagene dine var utrolig flotte!

  SvarSlett
 4. Åh, den puta var helt skjønn da!

  SvarSlett
 5. Så hyggelig å høre at du ble inspirert av nøkkelringen min. Jeg blogger også rundt og lar meg inspirere, det er det som er så hyggelig med blogging.
  Gratulere med premien, flott pute og bilde/løper/brikke.
  Ha en fortsatt fin uke :0)

  SvarSlett