søndag 12. juli 2009

På min leiting etter stoff dukker en UFO opp.........

Jeg sydde en blokk til av den jeg sydde i går. Leita etter et stoff som jeg visste jeg hadde et sted og som var tiltenkt et annet prosjekt. Stoffet fant jeg og en UFO også. Da jeg sydde dette, skulle jeg sy sommerteppe 2 i Lise Bergenes bok Lises lappetepper.

Hadde sydd 3 blokker, som jeg igjen hadde sydd sammen.

Da jeg kikket på det i går kveld bestemte jeg meg for å gjøre det om til en løper. I dag har jeg quilta den ferdig og nå gjenstår det å finne den rette lukkekanten. Har funnet fram 2 stoff som kan passe. Det er bare å bestemme seg.
Denne krukka kjøpte jeg på Lille Malinas i Larvik da det var nattby på torsdag. Denne butikken burde dere besøke hvis dere har mulighet. Kjempekoselig butikk.
Nå inneholder krukka navnene på de som har lagt igjen kommentar på min giveaway. Skrevet navnene etterhvert som kommentarene har kommet og nå inneholder den 30 navn. Jeg er veldig spent på hvem som blir den heldige. Jeg hadde ikke satt noen frist på når på søndag jeg skulle trekke. Når kl. har passert 21.00 i kveld da trekker jeg vinnereren. Har du lyst til å være med, men ikke kommentert er det bare å legge igjen en kommentar på innlegget som om giveaway.
Søndagshilsen fra Mona


4 kommentarer:

 1. Løperen ble jo lekker, deilig å få ferdig en UFO da:-)

  SvarSlett
 2. Løperen din er nyyyydelig ! Og Merete har så rett i at det er deilig å blir ferdig med en ufo eller to :o)

  SvarSlett
 3. Nydeleg fargesamansetjing her. Alltid like kjekt å bli ferdig med ting.

  SvarSlett
 4. Den blir flott som løpar, lekre stoff.

  SvarSlett